Wednesday, July 9, 2008

Hvor er alle kulturrelativistene?

Dette er en melding til alle kulturrelative venstreradikalere: Jeg trenger frivillige til et forskningsprosjekt som skal finne ut av hvorfor dere hater alt som er godt. Gjennom dyptgående spørsmål som "hvorfor hater du frihet?", "hvorfor hater du demokratiet?" og "hvorfor gnir du deg i hendene som en bebartet b-filmbanditt over all lidelsen sosialistene påfører samfunnet vårt?", skal jeg avdekke motivasjonen bak deres terroristvennlige femtekolonnist-arbeid, med sikte mot behandling av rammede og til sist en allmenn vaksinasjon.

Noen frivillige? Anyone? Kom igjen, ikke vær feige. Alle andre ivrer etter å fortelle verden i kjedsom detalj hvorfor X er løsningen, Y er fienden, og Z er en farlig myte. Men dere ondsinnete selvhatende venstreradikalere hører jeg sjelden noe fra. Jeg vet at dere finnes. Jeg har hørt om dere i årevis. Jeg har lett etter dere både her og der, men neimen om jeg finner dere, annet enn langt inne i mørke kroker, men vi vet jo at det ikke er der dere er, men i sentrale maktposisjoner, i midtstrømsmedia og akademia. Av dette kan jeg bare konkludere at dere er meget sjenerte. Derfor dette forskningsprosjektet, hvor dere i full anonymitet kan forklare meg hvordan dere ble så slemme.

Ta kontakt, så avtaler vi tidspunkt. Vennligst ikke ta med urinprøve!

Labels:

1 Comments:

At 06 August, 2008 18:23 , Anonymous Lavmålmannen said...

Hehe.

Terningkast 6.-

 

Post a Comment

<< Home