AntiJihad Norge – de siste innleggene

Mens jeg akkurat satt og skrev om dem forsvant de siste restene av AntiJihad Norges blogginnlegg i sommer fra nettet. Så jeg har lagt ut en kopi. Det mest interessant er “Når er begeret fullt?” fra 18. juli:

Både i Norge og andre vestlige land har anti-islamske bevegelser og organisasjoner lagt vekt på å opptre lovlig og bare med ikke-voldelige midler. Det er vanskelig å kritisere dem for det, det tilsvarer på sett og vis om noen hadde forsøkt ikke-voldelig motstand mot den tyske okkupasjonen. Det ville selvfølgelig ikke vært noe galt i det, problemet er bare det at hadde all motstand mot nazismen vært ikke-voldelig ville Hitlers etterfølgere ha regjert Europa i dag, og for all sin djevelskap er nazismen bare som blåbær å regne mot islam.

På hvilket tidspunkt desinformasjonen, som denne saken fra Bergensbanen er et godt eksempel på, har pågått så lenge og så intenst at myndighetene ikke lenger er å anse som lovlige og legitime, og at væpnet motstand og opprør blir en rett, for ikke å si en plikt, vil i siste instans være opp til den enkelte å avgjøre i forhold til sin egen samvittighet. De som måtte si, og mene, at nå er begeret fullt må selvsagt regne med å bli dømt, av illegitime domstoler etter illegitime lover, slik de over 20 norske motstandsfolkene som ble henrettet etter Majavatn ble dømt, av illegitime domstoler og etter illegitime lover. Historien har imidlertid gitt dem en annen dom.

Her er resten.

2 thoughts on “AntiJihad Norge – de siste innleggene

  1. Bjørn Stærk

    Det var en RSS-feed-tjeneste som hadde en kopi av RSS-feeden deres, hvor disse innleggene lå inntil for noen uker siden, da jeg tok en lokal kopi av de.

Comments are closed.